Nazilli Ayna Gazetesi

Esnafgücü Arslanlıspor Kulüp Başkanından Kamuoyu Duyurusu

Esnafgücü Arslanlıspor Kulüp Başkanından Kamuoyu Duyurusu
552
24 Ekim 2022 - 12:25

Esnafgücü Arslanlıspor evinde Karacasuspor’u ağırlamıştı. Maç Esnafgücü Arslanlıspor’un 2-0’lık galibiyetiyle son bulmuştu.

Maçın ikinci yarısında istenmeyen olaylara sebep oldu. Karacasuspor futbolcusuna yapılan faul sonrasında Karacasuspor teknik direktörü, Esnafgücü Arslanlıspor futbolcusuna çirkince saldırarak sportmenliğe aykırı hareketlerde bulundu. Çirkin saldırıya sinirlenen taraftarlar büyük tepki göstererek sahaya inmeye çalıştı. Futbolcular, teknik ekip ve yönetim kurulu taraftarları güçlükle sakinleştirdi.

Yaşanan olaylara Esnafgücü Arslanlıspor Kulüp Başkanı Meltem Tuğral Bildiri sosyal medyada paylaştığı kamuoyu duyurusunda tepkisini dile getirdi ve şu ifadeleri kullandı.

KAMUOYUNA DUYURULUR

Bugün oynanan Aydın 1. Amatör küme 1. Grup 4. Hafta müsabakasında karşılaştığımız Karacasu Belediye Spor maçında bahsetmekten hicap duyduğumuz, rakibimiz adına utandığımız olaylara tanık olduk.

Spor kardeşliktir düsturu ile yola çıktığımız yeni sezonda sadece sahada rakibimiz gerçekte ise dostumuz olarak gördüğümüz Karacasu Spor antrenörü müsabaka esnasında bir oyuncumuzu darp ederek hem sporun ruhuna, hem insanlığa hem de devlet memuru olması münasebetiyle devleti temsile ihanet etmiştir.

Dostumuz Karacasu Spor yönetimi ve oyuncularını tenzih ederek Karacasu Spor yönetimi, Karacasu Kaymakamlığı, ASKF ve ilgili birimlerden gereğinin yapılmasını bekliyor ve yaşanan olayları şiddetle kınıyoruz.

Esnafgücü Arslanlıspor yönetimi, futbolcusu ve taraftarı ile bir bütündür ve sahipsiz değildir.

Esnafgücü Arslanlı Spor Yönetimi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER