Nazilli Ayna Gazetesi

ESNAFGÜCÜ ARSLANLISPOR HAFTA SONUNA KİLİTLENDİ.

ESNAFGÜCÜ ARSLANLISPOR HAFTA SONUNA KİLİTLENDİ.
450
06 Ekim 2022 - 12:29

Esnafgücü Arslanlıspor’da moraller yerinde. Hafta sonu Buharkent Belediyespor ile yapacakları maç öncesi idmanlarını sürdüren Esnafgücü Arslanlıspor maç öncesi galibiyete kilitlendi.

Geçtiğimiz Pazar Bozyurtspor’u 4 golle geçen Arslanlar hafta sonu oynayacakları Buharkent Belediyespor maçı öncesi antrenmanlarına tam gaz devam ediyorlar. Antrenmanlarda morallerin üst düzey olduğu ve idmanların kıran kırana geçtiği gözlemlendi.

Kulüp Başkan Yardımcı Hakan Yılmaz yaptığı açıklamada hafta sonu oynayacakları maça yüksek moralle çıkıp galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini vurguladı.

Hakan Yılmaz “Hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu doğrultuda iyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. İlk maçımıza iyi bir galibiyet ile başladık. Şimdi ikinci maçımız olan Buharkent Belediyespor ile karşılaşacağız. Rakibimiz genç ve koşan bir ekip. Biz rakibimizin neler yapabileceğini iyi biliyoruz ve bu doğrultuda bu ciddiyette hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Hiçbir maç kolay değil, her maça bundan sonra final havasında çıkıp galibiyetle ayrılmak tek isteğimiz. Takımımızın kapasitesini de biliyoruz. Takımımıza güvenimiz sonsuz. Oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz olmak istiyoruz.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER