Nazilli Ayna Gazetesi

EŞİN GROUP NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA SULAR DURULMUYOR

EŞİN GROUP NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DA SULAR DURULMUYOR
399
18 Ekim 2022 - 18:28

Geçtiğimiz günlerde alınan kötü sonuçların ardından kadro dışı bırakılan futbolculardan Gökhan Göksu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini açıkladı.

Gökhan Göksu’nun sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi

“Bugün itibari ile Nazilli Belediyespor’la olan sözleşmemi tek taraflı olarak feshettim. İmzayı attığım ilk andan itibaren takımımıza ve kendime olan inancım her zaman tamdı lakin ortada hiç bir sebep yokken hayatım da ilk defa kadro dışı bırakıldım, buna rağmen metanetimi ve saygımı bozmadan alınan karara saygı duydum. Ardından ortada bi sebep yokken akşamına affedilip tekrar tesislere çağırıldım. Psikolojik olarak benim için çok zorgeçen bu süreci atlatıp 10 dönmeye çalışırken, bir fırsat verildi ve kendimi sahada buldum. O maçı kazanıp ben ilk golümü, takım da ilk 3 puanını aldı. Bu maçın sonrasındaki hafta tekrar oynatılmadım ve kimseye oynamam gerektiği yada neden oynamadığımla ilgili herhangi bir konuşma yapmadım. Kimseye İsyan etmedim, saygısızlık yapmadım. Tekrardan kadro dışı kaldığımı öğrendim. Artık kariyerim için bir karar vermenin vakti gelmişti. Sahada az görüşmek nasip olan nazillispor taraftarına her zaman yanımda olduğunuz ve desteğinizi hissettirdiğiniz için minnettarım. Yaşadığım olaylara rağmen kendimi tam anlamıyla ait hissetmeye başlamışken, tekrar böyle bir kararın çıkması beni psikolojik anlamda yıprattı ve derinden üzdü. Taktir ederseniz ki bende her şeyden önce bir insanım, beni seven insanlar ve ailem var. Bundan dolayı sözleşmemi “belirlenmiş olan tarihlerde ödenmesi gereken tutarın ödenmemesi gerekçesiyle” tek taraflı haklı fesih hakkımı kullanma kararı aldım. Bütün Nazilli Belediyespor taraftarına sonsuz teşekkürler. Saygılarımla”

GÖKHAN GÖKSU

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER