Nazilli Ayna Gazetesi

Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Toplandı

Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Toplandı
277
04 Ekim 2022 - 10:39

Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından yapılan toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’nın 7/1. ve 7/2. maddesine aykırı eylemi nedeniyle aynı talimatın 7/5. maddesi uyarınca 100 Bin TL para cezası ile cezalandırıldığı açıklamasına istinaden yapılan itirazlar ortaya konmuştur. Tahkim Kurulu’nun 07 Ekim 2022 Cuma günü açıklayacağı karara göre olası bir yaptırım söz konu olması durumunda görevlerinde ihmali bulunan ya da bulunanlar hakkında gerekli işlemlerin uygulanmasına karar verilmiştir. Olası ceza durumunun kulüp tüzel kişiliğine yansıtılmaksızın, ifa edilmesine karar verilmiştir.

    Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulumuz tarafından 01 Ekim 2022 Cumartesi günü performansı yetersiz görülen ve beklentilere cevap veremeyen Anıl Arıcıoğlu, Gökhan Göksu ve Mert Er Estik’in kadro dışı bırakılmasının ardından 02 Ekim 2022 Pazar günü takım kaptanları tarafından gelen talep üzerine acil toplantı gerçekleştirilmiştir. Takım kaptanlarının talebi üzerine gerçekleşen toplantıda, tüm takımın bu sportif başarısızlıkta suçu olduğu futbolcularımız tarafından dile getirilmiş, takım olgusu için tüm çalışma arkadaşlarının bir arada olması talep edilmiştir. Tüm sorumluluğun kendilerinde olduğunu belirten takım kaptanlarımız, Tarsus ve Bayburt maçları için takım arkadaşlarının affedilerek iki maçın kendileri için dönüm noktası olacağını vurgulamışlardır. Takım kaptanlarının birleştiricilik ve takım olgusu için önemli olarak vurguladığı 3 futbolcumuz, Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar doğrultusunda affedilmiştir. 

    Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu’muz ayrıca sportif başarının yakalanması amacıyla koordinasyon yetersizliği olduğunu tespit etmiş olup, önümüzdeki günlerde idari kadroyu güçlendirmek amacıyla Koordinatör atamaya karar vermiştir.

    Eşin Group Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu olarak hem şehrimizin menfaati hem de kulübümüzün menfaatini korumak amacıyla hizmet verdiğimiz şanlı kulübümüzün vefakar taraftarlarına bir kez daha hatırlatarak, görev süremiz boyunca kulübümüzün menfaatleri için en iyi kararları almak için yoğun çaba sarf edeceğimizi belirtmek isteriz.

   Alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileyerek, kamuoyunun bilgisine sunarız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER