Nazilli Ayna Gazetesi

ESENAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ESENAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
896
18 Ocak 2022 - 15:09
Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda 5 Şubat 2022 tarihinde yapılacak genel kurul öncesi Mustafa Esenay adaylığını açıkladı.

Nazilli’de 5 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulu öncesi Mustafa Esenay adaylığını açıkladı ve ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç’u makamında ziyaret ederek adaylığını açıkladı.

Ziyaretten dolayı Başkan Adayı Mustafa Esenay’a teşekkür eden Öztunç, “ Nazilli Şoförler odası Başkan adayı Mustafa kardeşimiz ve yönetim kuruluna kooperatifimizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Yolları açık olsun. Hayırlısı ne ise o olsun. Başarılar diliyorum.” dedi.

Bu yarışa daha öncede girdiğini belirten Başkan Adayı Esenay, “Yağmurda, çamurda, soğukta ve sıcakta 28 yıldır bu mesleğin içinde direksiyon sallayıp ekmek kazanan içinizden gelen bir kardeşinizim. Mesleğimizin ve üyelerimizin sorunlarını, sıkıntılarını birebir yaşayıp, bilen ve gören biriyim. Bu sorunların, sıkıntıların çözümü için meslektaşlarımız ve üyelerimizin yanında olmak adına bu yola tekrardan çıktık. Unutmayalım ki seçim bir gün, geçim her gün devam ediyor. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizde bu bayrağı üyelerimizde takdir ederse devralmak için çalışıyoruz.  Bu çalışma kapsamında ilk ziyaretimizi Dursun Başkanımıza gerçekleştirdik. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER