Nazilli Ayna Gazetesi

“EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN”

“EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN”
729
15 Mart 2021 - 11:01
Belediye-İş Sendikası ile imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’nin ardından en düşük işçi maaşı 3 bin 700 lira olan Nazilli Belediyesi’nde işçiler pankart açarak Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a tezahürat etti.

Asgari ücretin net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak açıklanmasının ardından en düşük işçi maaşını 3 bin 700 lira olarak imzalayan ve Aydın’da personeline en yüksek asgari ücreti veren Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, işçiler tarafından tezahüratlarla karşılandı.

Belediye meydanında toplanarak ‘Emek en büyük değerse Kürşat Başkan o değeri verdi’ yazılı pankart açan işçiler, ‘en büyük başkan bizim başkan’ tezahüratları atarak Başkan Özcan’a teşekkür etti.

Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Özcan, kısa süreli konuşamadı. Personele teşekkürlerini ileten Başkan Özcan, işçilerin organizasyonu karşısında karışık duygular yaşadığını ifade etti.

“İyi işler yaptık ve daha iyisini yapmak için çalışıyoruz”

Nazilli’yi eski günlerdeki gibi yeniden en güzel şehir yapmak için hep birlikte çalışacaklarını kaydeden Başkan Özcan, “Sözelciyiz konuşmasını bilen insanlarız, avukatız siyaset de yapıyoruz. Her şeye verilebilecek cevabımız var ama buna verecek bir cevap bulamadım. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Tarif edilemeyecek seviyede mahcubum. Çok karışık duygular yaşıyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bu memlekette her ne oluyorsa birlikte yapıyoruz. Bütün zorlukları birlikte göğüsledik. Bize her zaman destek verdiniz. İçeride ve sahada büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz. İyi işler yaptık ve daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Şu anda nutkum tutuldu. Aldığınız ücretler yaptığınız işin karşılığı değil. Biz en iyisi olmak için yola çıktık. Sizleri bölgemizde en iyisi yapmaya çalışıyoruz. Nazilli için en iyisi demiştik. Yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışacağız. Nazilli’miz eski günlerdeki gibi yeniden en güzel şehir olacak. Bunu memuru, sözleşmelisi ve işçisiyle başaracağız” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER