Nazilli Ayna Gazetesi

DOĞU EGE YAPI MARKET HİZMETE GİRDİ

DOĞU EGE YAPI MARKET HİZMETE GİRDİ
1.296
19 Eylül 2020 - 15:29
Nazilli’de inşaat ve dekorasyon sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan Doğu Ege Yapı Market görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Nazilli’de inşaat, yapı ve dekorasyon sektörüne yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Doğu Ege Yapı Market görkemli bir açılışla hizmete girdi. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Müteahhitler Derneği Başkanı Remzi Erdemci, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve protokol üyelerinin katılımıyla hayırlı olması dilekleriyle açılış kurdelesi kesildi. Kurdelenin kesilmesinin ardından Başkan Özcan ve protokol üyeleri Oktay Tufan ve Sedat Özbek’ten işletme hakkında bilgiler aldı.

Açılışta basın mensuplarına açıklamalarda bulunan işletme sahiplerinden Oktay Tufan, “2011 yılından beri inşaat sektöründeyim. Ortağımla birlikte böyle bir yerin Nazilli’de olması gerektiğini düşündük. Yıllardır biz müteahhitlik yapıyoruz. Çevremizde müteahhit arkadaşlarımız var. Ana ürünümüz olan kapı modellerimizde hep şehir dışına gidiyoruz. Buralarda üretimde yok. Aynı zamanda model seçme konusunda da sıkıntı yaşıyoruz. Sipariş konusunda da zaman kaybı yaşıyoruz. Biz bir fabrikanın bayiliğini aldık. Bu fabrikanın ortaklığını da yapıyoruz. Bu sipariş konusunda elimizi fazlasıyla hızlandıracak. Bu iş yerimiz sayesinde modellerimizi direk canlı olarak müşterilerimize gösterme fırsatımız olacak. Bütün vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Ortağı Sedat Özbek’te “İş yerimiz Nazillimize hayırlı uğurlu olur inşallah. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER