Nazilli Ayna Gazetesi

Dallıca Mezarlığı çevre düzenlemelerinde sona gelindi

Dallıca Mezarlığı çevre düzenlemelerinde sona gelindi
223
08 Ekim 2022 - 9:20

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dallıca Mezarlığı çevre düzenleme ve bakım çalışmalarını tamamladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında, mezarlık çevresi özel taş duvar ve tel örgülerle kapatıldı.

82 MAHALLENİN EKSİĞİ BİR BİR TAMAMLANIYOR

Söz konusu çalışmalarla vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahatlıkla yapabileceğini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Ebediyete intikal etmiş hemşehrilerimizin kabirlerinin bulunduğu ve kötü durumdaki Dallıca Mezarlığımızın bakım ve tadilatlarını gerçekleştirdik. Ekiplerimiz burada güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“2022 YILINDA DALLICA’DA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATILDI”

Nazilli Belediyesi’nin çalışmaları ile Dallıca’nın eksiklerinin bir bir tamamlandığını dile getiren Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Uçar; “Mezarlığımız manevi duygularımız açısından çok önemli. Dallıca Mahallesi sakinleri mezarlığımızın yapılmasını çok önemsiyordu. Başkanımıza talebimizi ilettik ve ekipler kısa sürede çalışmalara başladı. 2022 yılında Dallıcamızda çok güzel işlere imza atıldı. Başkanımıza ve çalışkan ekibine şahsım ve mahallem adına bir kez daha teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER