Nazilli Ayna Gazetesi

Cumhuriyet Kupasında İlk günün Maçları Tamamlandı

Cumhuriyet Kupasında İlk günün Maçları Tamamlandı
2.036
21 Ekim 2022 - 11:29

Nazilli Belediyesporumuzun ev sahipliğinde gerçekleşen Cumhuriyet Kupası basketbol turnuvasında ilk günün maçları tamamlandı.

2022-2023 sezonu öncesinde Nazilli Kapalı spor salonunda 3 gün boyunca sürecek turnuvada Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol takımımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonda Mersin Aykanat spor kulübü, Tekirdağ Saray spor kulübü ve İlkler şehri Uşak spor kulübü basketbol takımları katılıyor.

Mersin Aykanat spor kulübü ve Tekirdağ Saray spor kulübü karşılaşmaları ile başlayan günün ilk maçı Mersin ekibinin 76-58 ‘lik galibiyeti ile sona ererken, günün ikinci karşılaşmasında Nazilli Belediyespor basketbol takımımız ile İlkler şehri Uşak spor kulübü karşı karşıya geldi. Karşılaşma İlkler şehri Uşak spor kulübünün 60-71 üstünlüğü ile son buldu.

Turnuvanın 2. Gününde bugün saat 1400’da Nazilli Belediyespor basketbol takımımız ile Tekirdağ Sarayspor karşı karşıya gelecek. Günün 2. maçında ise Mersin Aykanat ve İlkler şehri Uşak takımları saat 1600’da Nazilli Kapalı spor salonunda karşı karşıya gelecekler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER