Nazilli Ayna Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKI MEYDANLARA SIĞMADI

CUMHUR İTTİFAKI MEYDANLARA SIĞMADI
860
30 Mart 2019 - 0:55

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık öncülüğünde yapılan geleneksel “Yüreğini Koy” yürüyüşünün sonuncusu binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Belediye Meydanı’ndan başlayan yürüyüşlere, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, 24. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, 25. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, MHP MYK Üyesi Davut Haskılış, Nazilli eski Belediye Başkanları Esat Ergüler ve Aytekin Kaplan, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Ülkü Ocaklar Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Haluk Alıcık evlerinin balkonlarından kendisini destekleyenleri selamladı.
Coşkulu tezahüratlar, Kuşbaz Bandosu ve Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşe binlerce vatandaş eşlik etti.
Hayata geçirilecek projelerle Nazilli’nin aş ve iş derdine çare olacaklarını söyleyen Alıcık, “Bugün bizlerle olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben sizleri çok seviyorum, Nazilli’yi çok seviyorum. Nazilli’ye hizmet etmeyi çok seviyorum. Hepinizle gurur duyuyorum. Çoluğuyla çocuğuyla, eşiyle dostuyla bizlerle olan herkesten Allah razı olsun. Bu memlekette farklı şekilde siyaset yapanlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. Ustalık dönemimizde 5 yıllık kaybımızı telafi edeceğiz. İnanın ki büyükşehirle beraber Nazilli’yi marka bir kent haline getireceğiz” diye konuştu.
31 Mart akşamı tüm Nazilli halkını meydanlara davet eden Alıcık, “Geçmiş dönemlerde bu güzel memlekette belediye başkanlığı yapmış ağabeylerimizin bizlerle yürümesi bizim için büyük bir şeref. Genel Başkan Yardımcımız ve il başkanlarımızla beraber çok güzel yürüyüş oldu. Nazilli bugün kararını verdi. Ustalık dönemimiz hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER