Nazilli Ayna Gazetesi

Çocuk Kaçıran Şahsa Meydan Dayağı

Çocuk Kaçıran Şahsa Meydan Dayağı
8.913
27 Haziran 2021 - 20:44
Nazilli’de 2 erkek çocuğu motosiklete bindirip kaçıran Ç.M., çocukların yakınları tarafından yakalanarak hastanelik edildi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 228 sokakta gerçekleşti. İddialara göre; Ç.M. isimli şahıs Yeşilyurt Mahallesi’nde 10 ve 13 yaşında 2 erkek çocuğunu çikolata alacağım diye kandırarak motosiklete bindirip kaçırdı. Çocukların yakınları, şüpheliyi 228 sokakta yakaladı. Şahıslar Ç.M.’yi darp etti. Şüpheli, öfkeli kalabalıktan kaçarak Ziya Gökalp Caddesi üzerinde bulunan bir dükkana sığındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi.  Ağır yaralanan Ç.M., güvenlik önlemleri kapsamında ambulansa bindirilerek Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Bu sırada iki çocuğun yakınları ve çevredekiler Ç.M.’yi linç etmek istedi. Hastaneye kaldırılan şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER