Nazilli Ayna Gazetesi

CHP’Lİ BÜLBÜL NAZİLLİ’DE DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

CHP’Lİ BÜLBÜL NAZİLLİ’DE DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ
480
27 Şubat 2023 - 10:09

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, günlerce çalışmalar yaptığı deprem bölgelerinden sonra dün de deprem bölgesinden Nazilli’ye yerleştirilen yurttaşları ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde ağır yıkıma yol açan depremlerin ardından çok sayıda depremzede aile Aydın’ın Nazilli ilçesine yerleştir. CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül ile CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş, İlçe Yöneticileri Gülseren Utku Şengül, Tansel Küçük, Meclis Üyeleri Mert Öreroğlu ve Hakkı Siber önce “Eski Belediye Kız Yurdu” ardından “Gevherhan Sultan KYK yurduna, Hacı Mustafa Efendizade Yurdu ve Atça Belediye Konuk Evi”ne giderek yurttaşların taleplerini dinledi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan CHP’li Bülbül, bu felaketin dayanışmayla aşılacağını söyleyerek, “Bugün Nazilli’de tek tek yurttaşlarımızı ziyaret ettik. Büyükşehir belediyemiz ve örgütümüz felaketin en başından itibaren canla başla çalışıyor. Deprem bölgesinden gelen yurttaşlarımızı en iyi şekilde ağırlanması bizlerin birinci önceliğidir. En büyük kaygıları gelecek kaygıları. Bu kaygıyı ortadan kaldırmak devletin görevidir ama maalesef asıl devlet enkaz altında kalmıştır. Devlet; milleti değil, millet; devleti enkaz altından çıkarmaktadır. Denetimsizlik, liyakatsizlik, milletin vergisiyle yandaşın cebini doldurmanın sonucudur bu. Bunun utancını yaşayacaklarına, istifa edeceklerine hala hakaretler ve tehditlerle insanları korkutacaklarını, kira yardımı yapacağız diyerek insanları kandıracaklarını sanıyorlar. Ama kimsenin endişesi olmasın. Bu ülke her zaman dayanışma ile en kötü günlerde ayağa kalkmıştır. Yine öyle olacak. Bizler yaralarımızı hep birlikte saracağız, bu felaketi de hep birlikte dayanışma içerisinde aşacağız ve ilk seçimlerde iktidarı tek adamdan alıp halkın iktidarı yapacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds