Nazilli Ayna Gazetesi

CHP’Lİ BAŞKAN GAZETECİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

CHP’Lİ BAŞKAN GAZETECİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU
673
26 Mayıs 2019 - 17:14

Basın mensupları adrenalini doruklarda yaşadı.

Nazilli’de görev yapan basın mensupları, Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Dalaman Çayı’nda CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim ile birlikte rafting yaptı. Gazeteciler, 15 kilometre boyunca azgın sularda bot üzerinde kürek çekti.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi katıldığı bir programda Nazilli’de görev yapan gazetecilere “Kazanırsak sizi raftinge götüreceğim” diyen CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim sözünü tuttu. Sevim ve basın mensupları, Muğla’nın Dalaman ilçesinde bulunan Dalaman Çayı’nda rafting yaptı. İndos Rafting organizasyonunda düzenlenen rafting turuna Serkan Sevim’in yanı sıra 27. Dönem CHP İzmir Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik, CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Veysel Karahan, Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ali Cintosun, Turkuaz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ömer Duran, Manşet Aydın Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Çelik ve Ayna Gazetesi Muhabiri Abdülkadir Gökçe katıldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Gazeteciler, sarp kayalıkların arasından akan Dalaman Çayı’nın azgın ve serin sularında yaklaşık 15 kilometre boyunca bot üzerinde kürek çekti. Adrenalin ve heyecanın zirve yaptığı anlar yaşayan 11 kişilik ekip gün boyunca doyasıya eğlendi.

“DİNLENME FIRSATI YAKALADIK”

Bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğini ifade eden CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Gazeteci arkadaşlarımıza bir sözümüz vardı ve onu yerine getirdik. Çok keyifli bir gün geçirdik. Yoğun siyasi gündemin dışına çıkarak doğada biraz olsun dinlenme fırsatı yakaladık. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEM ULUCAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bir ara dengesini kaybedip bottan düşerek büyük tehlike atlatan Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ise, “Hayatımın en zevkli günlerinden birini yaşadım. İşin eğlenceli kısmı bottan düşmekte. Serkan Sevim’e bu güzel jesti için teşekkür ediyoruz. Biz de cemiyet olarak ilerleyen günlerde bu tür sosyal turlar düzenlemek için çalışmalar içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER