Nazilli Ayna Gazetesi

CHP ve İYİ Parti’nin Nazilli Adayı Kürşat Engin Özcan oldu

CHP ve İYİ Parti’nin Nazilli Adayı Kürşat Engin Özcan oldu
938
25 Ocak 2019 - 11:54

Buna göre Millet İttifakı’nın Nazilli adayı İyi Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan oldu.

Göreve başladığı ilk günden itibaren sahaya inen ve aralıksız olarak çalışmalarına devam eden İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Kürşat Engin Özcan gitmedik yer, sıkmadık el bırakmamıştı.

İYİ Parti’nin Nazilli Belediye Başkan adayı olan Kürşat Engin Özcan, göreve geldiği günden beri çalışmalarına başlamış, gece gündüz demeden sahaya inip çalışmalarına hız vermişti.

Bunun üzerine 24 Haziran seçimlerinde %18 lik bir oy ortalaması ile bunun karşılığını alan Kürşat Engin Özcan, seçimin ertesi gün akşamı yine mahalle mahalle çalışmalarına hız kesmeden devam etmiş, herkes tarafından taktir edilmişti.

Kurucusu olduğu partisinden Nazilli Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Özcan, gecesine gündüzüne katıp sürekli çalıştıklarını, sıkmadık el, gitmedik kapı bırakmayacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın MHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık’a rakip olabilecek tek isim olan İyi Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’a Millet İttifakı da onay verince, seçimlerde kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı kesinleşti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER