Nazilli Ayna Gazetesi

CHP Nazilli İlçe Örgütü, Gazetecileri Unutmadı

CHP Nazilli İlçe Örgütü, Gazetecileri Unutmadı
706
11 Ocak 2020 - 10:59
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Nazilli Belediyesi Hangar Restoran’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla CHP Nazilli İlçe teşkilatı, basın emekçilerini unutmayarak kahvaltı organizasyonu düzenledi. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Adayı Cihat Öztürk, CHP Nazilli İlçe yönetim kurulu üyeleri, CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri ile ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

“NAZİLLİ’NİN EN GÜÇLÜ PAYDAŞLARISINIZ”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Özcan kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Basın mensupları en iyi şartlarda çalışabilmesi çabalıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana bizi eleştiren ve destekleyen arkadaşlarımız olduk. Biz hepsine söyledik, eleştirmekte de övmekte de serbestsiniz. Nazilli’yi şeffaf bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz, bize sorduğunuz her şeyi bilgimiz ve yetkilerimiz dâhilinde cevaplayabiliriz. Sizler, Nazilli’nin en güçlü paydaşlarısınız. Kamunun bilgilenmesi adına biz sizden yanayız ve sizlere destek vereceğiz. Hepinizin günü kutlu olsun” ifade etti.

“DESTEK OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”

Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, “Bu özel günde basın emekçileri ile bir araya gelmek istedikleri için kahvaltı organize ettik. Ne kadar zor koşullarda çalıştığınızı ve yerel basının önemini biliyoruz. Siyaset içerisinde olduğum sürece gazeteciler için mücadele edeceğime, imkânlarımız el verdikçe ekonomik olarak da destek olacağıma söz veriyorum. Hepinize davetimize katıldığınız için teşekkür ediyor, Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kendilerini konuk ederek istişare fırsatı veren CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Özmen, mesleki sorunlarından bahsederek acil yapılması gereken 12 maddelik mesleki sorunlarını anlattı.

———————————————————

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER