Nazilli Ayna Gazetesi

Bütün Şehir Kenetlendi Şampiyonluk İstiyor

Bütün Şehir Kenetlendi Şampiyonluk İstiyor
1.455
28 Nisan 2021 - 21:38
Nazilli Belediyespor önümüzdeki Cumartesi günü Yomraspor kader maçına çıkacak. Bu önemli karşılaşma öncesi bütün şehir kenetlenerek Nazilli Belediyespor’a desteğini ve inancını gösteriyor.

Misli.com 3. Lig 2. Grupta son hafta mücadelesinde Aydın’ın tek profesyonel takımı Nazilli Belediyespor, Yomraspor karşısında adeta sezonun kader maçına çıkacak. Önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda oynanacak maç için Nazilli’de yaşaya 7’den 70’e herkes Siyah Beyazlılar’a desteğini ve inancını gösteriyor. Sosyal meydada başlatılan bir akımla Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve şehrin takımına sahip çıkan herkes sosyal medyada “Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var!”, “Sen şampiyon olacaksın”, ve “Şampiyon Nazilli Belediyespor” etiketleri ile profil fotoğraflarına takımın logosunu koyup paylaşım yaptı. Yapılan paylaşımlara beğeni yağarken akımı gören vatandaşlarda katılım göstermeye devam ediyor.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER