Nazilli Ayna Gazetesi

BU TARZ YAKIŞMIYOR

BU TARZ YAKIŞMIYOR
430
29 Temmuz 2022 - 18:33

Seçimlerin yaklaşması siyasi ortamı ve siyasetçileri germeye başladı. Zaten yumuşak, nezaketli bir dil kullanılmıyordu seçim yaklaştıkça dil de sertleşmeye başladı. Ama siyasiler yanlış yapıyor. Halk zaten gergin. Patlamak için bahane arayan topluluklara bu dille hitap etmek kimseye fayda sağlamaz. Yukarıdaki en ufak atışma aşağıda kavgaya sebep oluyor. Bu şekilde oy toplanabilir mi, oyu en çok hangi tarzı kullanan siyasi parti alır seçimde göreceğiz.

İDDİA

Yerel siyasette gundem son günlerde iktidar ve ana muhalefet partisi temsilcilerinin İstasyon Meydanı düzenlemesi konusundaki atışmalarına, daha doğrusu ortaya konan iddianın sonuçlarına göre belirlendi. Önceden makarna, pirinç, bulgur gibi bakliyatlar dağıtılırdı vatandaşa. Bu sene domates, patates, soğan dağıtılacak. İddiayı kaybeden dağıtacak ama iddiayı kazanan mı oy kaybedecek iddiayı kaybedip domates dağıtan mı oy kazanacak merak konusu.

İşin gırgırı bir tarafa bu şekilde siyaset sizce de çok basit, hafif değil mi? Domatesine iddiayla siyasetten daha fazlasını hak ediyor Nazilli.

SEÇİM ATMOSFERİ

Erken kalkan yol alır misali seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde biz de bölgenin tek Türkiye’nin ise sayılı esnaf derneklerinden biri olarak, gündemlerinde sürekli esnaf ziyareti olan siyasiler ile bir araya gelerek hem esnafın sorunlarını, beklentilerini anlatıp hem de siyasilerin vaatlerini ve projelerini dinleyelim istedik. Bu yüzden mümkünse her hafta bir parti başkanı ile esnaf kahvaltısında buluşup bir çay içmek, görüşmek için organizasyon yaptık.

İlk konuğumuz iktidar partisi temsilcisi Ak Parti Nazilli ilçe başkanı sayın Mustafa Abak oldu. Bizim açımızdan güzel ve verimli bir toplantı oldu. Başkana ilettigimiz taleplerin il başkanlığına ve milletvekillerine ulaşacağına şüphemiz yok. İkinci konuğumuz olarak ana muhalefet partisi, Cumhuriyet Halk Partisi temsilcisi Nazilli ilçe başkanı sayın Serdar Alptekin olacak. Uygun bir zamanda Serdar başkanımızla da bir çay organizasyonumuz olacak. Özellikle Büyükşehir vesilesi ile yerel iktidar temsilcisi olarak gördüğümüz Serdar başkanla da verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER