Nazilli Ayna Gazetesi

BU GÖRÜNTÜLER NAZİLLİ’DE ÇEKİLDİ

BU GÖRÜNTÜLER NAZİLLİ’DE ÇEKİLDİ
4.420
07 Nisan 2020 - 11:11
Nazilli’de Tüyler Ürperten Görüntü!

Nazilli’de yaklaşık 10-15 gün önce intihar ettiği tahmin edilen trans şahıs korona virüs şüphesi ile incelenmek üzere Nazilli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olay, Nazilli’de dün akşam saatlerinde Dumlupınar Mahallesi 361 sokak numara 2’de bulunan Şengül Apartmanında meydana gelmişti.  24 yaşında ve Moldovalı olduğu öğrenilen Karina Grosso takma isimli Eduard Grosu’nun yalnız yaşadığı dairesinde kendisini banyosundaki duşa kabine iple asarak intihar etti. Yaklaşık 10 ile 15 gün önce gerçekleştiği öğrenilen olayın ardından binayı saran kötü kokudan rahatsız olan üst komşusu önce mahalleye danıştı. Bunun üzerine polis mahallede farklı noktalarda inceleme yaptı. Son olarak dün akşam saatlerinde banyosundan gelen kötü kokulardan dolayı tekrar polisi arayan komşu, alt katında yaşayan trans şahsın ölmüş olabileceğini belirtti. Çilingir çağırılarak açılan kapının ardından kötü koku tüm binaya yayıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şahsın kendisini iple asarak intihar ettiği belirledi.

Edinilen bilgilere göre olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının intihar eden şahsın yeni tip korona virüs (Covid-19) şüphesi olabileceğinden dolayı İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve Nazilli Belediyesi İlaçlama Birimine haber verildi. Nazilli Belediyesi İlaçlama Birimi öncelik olarak apartman içini ve çevresini ilaçladı.

6 SAAT SONRA EKİP GELDİ

Binanın ilaçlanmasının ardından Cumhuriyet Savcısı kimsenin canını tehlikeye atmamak için tam teşekküllü, donanımlı ve korunaklı bir ekibin şahsın asılı olduğu yerden indirilebileciği kararını verdi. Önce Nazilli Devlet Hastanesi ile görüşen savcı öyle bir ekibin Nazilli Devlet Hastanesinden olmadığını öğrendi. Ardından uzun telefon görüşmeleri sonucu yaklaşık 6 Saat sonra Nazilli Belediyesi İlaçlama biriminden iki kişi gelerek orada hazır bulunan cenaze aracı görevlileri ile birlikte izolasyon kıyafetlerini giyerek şahıs indirildi. Cumhuriyet Savcısının emri ile şahsın cesedi incelenmek ve yeni tip korona virüs (Covid-19) testleri yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın başından sonuna kadar olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri de Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şahsın yaşadığı dairenin kapısına mühür vurdu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER