Nazilli Ayna Gazetesi

Bozyurt Mahallesi’ndeki Çalışmalarda Sona Gelindi

Bozyurt Mahallesi’ndeki Çalışmalarda Sona Gelindi
1.042
14 Nisan 2022 - 16:28
Nazilli Belediyesi ekipleri, Bozyurt Mahallesi’nde yol yapım ve 4 farklı noktada sürdürdüğü istinat duvarı ile güçlendirme çalışmalarını tamamladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bozyurt’ta istinat duvarı yapım, peyzaj, yol açma ve parke taşı döşeme faaliyetlerini tamamladı.

Çalışmalar kapsamında Bozyurt’un 4 farklı noktasında istinat duvarı ile güçlendirme yapıldı.

Bozyurt Futbol Sahası’nın doğusunda kalan ve ömrünü tamamlayan eski asfalt, iş makinaları ile kazınarak parke taşı döşendi. Bozyurt Mahallesi olarak Nazilli Belediyesi’nin faaliyetlerinden büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Muhtar Mehmet Güler; “İki ayrı mahalle mezarlığımızın istinat duvarları bitmiş durumda. Akabinde yol açma yapıldı ve çok güzel şekilde parkemiz döşendi. En büyük emekçimiz Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER

This will close in 20 seconds