Nazilli Ayna Gazetesi

Beşer, Altıntaş Muhtarlığı Adaylığını Açıkladı

Beşer, Altıntaş Muhtarlığı Adaylığını Açıkladı
913
31 Mart 2021 - 23:04
Altıntaş Mahallesi’nde 6 Haziran’da gerçekleştirilecek muhtarlık seçimi öncesinde, Bahar Beşer adaylığını açıkladı.

Nazilli’de dört dönem muhtarlık görevini sürdüren Muhtar Şükrü Ustaoğlu’nun 2 Temmuz 2020’de İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınmasının ardından aza Ahmet Ertemiz’in göreve geldiği Altıntaş Mahallesi’nde seçim heyecanı yaşanıyor.

6 Haziran’da yapılacak seçim öncesinde adaylar netleşirken Nazilli Bayanları Facebook sayfası yöneticisi Bahar Beşer, muhtarlığa adaylığını açıkladı.

34 yaşındaki 2 kız annesi Beşer, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

“Ben de varım”

Altıntaş Mahalle sakinlerinin sesi olmak için göreve talip olduğunu kaydeden Beşer, gezmedik yer sıkmadık el bırakmayacaklarını belirterek, “Bana inanıp güvenen ‘Sesimiz ol’ diyen ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için ‘Ben de varım’ diyorum. Muhtar azası olduğum dönemde bu işin gönüllülük esasına uygun olduğunu bilerek ilçemizin tüm sosyal projelerine ve etkinliklerine katıldım. Altıntaş Mahallesi’nin bir kadın yöneticiye ve anne elinin değmesine ihtiyacı olduğunu gördüm. Elimi taşın altına koymaya karar verdim. Nereye ne kadar yardımcı olabileceğimiz çok önemli. Başka bir işle uğraşmadığımdan dolayı başta kadınlar olmak üzere tüm sakinlerin rahatlıkla gidip gelebileceği ve sorunlarının çözüme kavuşturacağız”

“Tüm adaylarımıza eşit derecede başarılar diliyorum”

Kendisine bir diğer kadın aday Nazilli Esnafları Güçbirliği Derneği Başkanı Meltem Tuğral karşısındaki şansı sorulan Bahar Beşer, “Herkes eşit haklara sahip. Seçme hakkımız kadar seçilme hakkımız da var. Eminim ki o da kendine güvenerek çıkmıştır. Tüm adaylarımıza eşit derecede başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

———————————————————————————

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER