Nazilli Ayna Gazetesi

Başkanlar Güven Tazeledi.

Başkanlar Güven Tazeledi.
245
04 Ekim 2022 - 15:40

Nazilli’de hafta sonu gerçekleştirilen ticaret Odası ve Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut başkanlar güven tazeledi.

Nazilli Ticaret Odasında mavi listede seçime giren Nuri Arslan ve beyaz listede seçime giren Erol Karakuş karşı karşıya geldi. Seçimi kazanan mevcut başkan Nuri Arslan olurken, 3.’üncü dönem için yetki aldı. Ticaret Borsasında ise mevcut başkan Nurettin Kırlıoğlu ile rakibi Murat Kaplan sandığa gitti. Seçimin galibi mevcut başkan Nurettin Kırlıoğlu oldu.

Arslan 3.’üncü dönem görev yetkisi

Nazilli Ticaret Odasında gerçekleştirilen seçimde 12 komitenin 7’sini kazanan Nuri Arslan meclis çoğunluğunu elde ederek yeniden başkan seçildi. Nazilli Ticaret Odası üyeleri istikrardan yana oy kullanarak Nuri Arslan’a 3. Dönem için görev yetkisi verdiler.

Borsa Kırlıoğlu ile devam

Ticaret borsasında gerçekleştirilen seçimde Kırlıoğlu güven tazeledi. 310 oyun kullanıldığı seçimde 216’sını alarak rakibi Murat Kaplan’a geride bırakarak seçimi kazandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER