Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÖZCAN’A YOĞUN İLGİ

BAŞKAN ÖZCAN’A YOĞUN İLGİ
218
06 Ocak 2023 - 13:40

Başkan Özcan ADÜ’lü öğrencilerle buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi (İİBF)  tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Yönetimler ve Liderlik’ programında öğrencilerle bir araya geldi.

ADÜ İİBF öğrencileri ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Yerel Yönetimler ve Liderlik’ etkinliğinde Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı ağırladı.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen etkinlik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

İsabeyli yerleşkesi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe, öğretim üyelerinin yanı sıra öğrenciler de yoğun katılım gösterdi.

Yerel yönetimler konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaşan Başkan Özcan, belediye başkanı olmanın getirdiği sorumlulukların yanı sıra, bir kurumu idare etmenin usul ve esaslarını anlattı. Etkinliğin son bölümünde öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Başkan Özcan; “Ailem çok zengin ve varlıklı değildi. Ama bana lekesiz tertemiz bir soyadı bırakıldı. Ben o sağlam tertemiz zemin üzerine kendi hayatımı inşa ettim. Bu inşayı yaparken çok çalıştım” dedi.

BAŞKAN ÖZCAN: “ÇALIŞTIĞINIZDA BAŞARACAĞINIZA İNANIRSANIZ KENDİNİZE ÇOK GÜZEL BİR GELECEK İNŞA EDEBİLİRSİNİZ”

Moderatör Neval Genç’in ‘gençlere vereceğiniz tavsiyeler neler’ sorusuna karşılık veren Başkan Özcan; “Hayatın ne kadar zor olduğunu her zaman biliyordum. Benim çalışmak dışında yapabileceğim bir şey yoktu. Gerektiğinde sırtımda çimento torbası taşırdım, gerektiğinde pazarda, sanayide çalıştım. Çalıştığınızda başaracağınıza inanırsanız kendinize çok güzel bir gelecek inşa edebilirsiniz. Karşınıza çıkan her şey sizin için bir fırsat olacaktır” diyerek çalışmanın öneminden bahsetti.

Program sonunda ADÜ İsabeyli İİBF Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kaderli ve Fakülte Sekreteri Muhammed İkbal Yiğit tarafından Başkan Kürşat Engin Özcan’a teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER