Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayınladı

Başkan Özcan Yeni Yıl Kutlama Mesajı Yayınladı
560
31 Aralık 2019 - 16:36
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeni yıl kutlama mesajında; “Birlikte, el ele vererek Nazillimizin gelişmesi için çok çalışacağız, üreteceğiz, şehrimizi aydınlık yarınlara taşıyacağız” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özcan mesajında; “Sevinçleri, üzüntüleri, anılarıyla birlikte bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla giriyoruz. Geleceğimiz için hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Birlikte, el ele vererek Nazillimizin gelişmesi için çok çalışacağız, üreteceğiz, şehrimizi aydınlık yarınlara taşıyacağız. 2020 yılının tüm hemşehrilerime sağlık, huzur, mutluluk, bereket getirmesini diliyorum. İyi yıllar Nazillim” ifadelerine yer verdi. 2020 yılının Nazilli Belediyesi için hizmet yılı olacağını belirten Başkan Özcan; “2020 yılında Nazillimiz için tarihi adımların atıldığı, köklü projelerin yer aldığı, hem ekonomik hem de şehirleşme ile ilgili pek çok yatırıma imza atacağız” sözlerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER