Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÖZCAN TALİMATI VERDİ. YER ARANIYOR!

BAŞKAN ÖZCAN TALİMATI VERDİ. YER ARANIYOR!
1.437
18 Temmuz 2020 - 12:27
Naz-Naz Store için çalışmalara tam gaz devam eden Nazilli Belediyespor’da Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’da mağazanın bir an önce açılması için talimat verdi.

Nazilli Belediyespor’da geçtiğimiz sezon başı açılması planlanan ancak maddi imkansızlıklardan dolayı bir türlü açılamayan Naz-Naz Store için sona yaklaşıldı. Yaklaşık 4 aydır ürünler ve yer konusunda çalışmalar yürüten Nazilli Belediyespor yönetimine bir destekte Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan geldi.

Mekan için tasarım yaptıran ve önümüzdeki günlerde satışı yapılacak ürünler için piyasa araştırması yapmaya gidecek olan yönetim kuruluna Başkan Özcan’nın store için bir an önce açılması yönünde talimat verdi.

Ayrıca kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre henüz yer konusunda kesin bir karara varılmadığı, birkaç seçenek arasında kalındığı öğrenildi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER