Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÖZCAN NAZİLLİ’Yİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ

BAŞKAN ÖZCAN NAZİLLİ’Yİ TEYAKKUZA GEÇİRDİ
301
01 Şubat 2023 - 9:30

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazilli mitingi öncesi oda başkanları ile istişare toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 4 Şubat Cumartesi günü ilçede yapacak olduğu mitingin Nazilli için büyük bir kazanım olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Özcan, ‘Türkiye Yüzyılı, Nazilli Yüzyılı’ sloganı ile coşkulu bir program için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

“KAZANAN NAZİLLİMİZ OLACAK”

Nazilli başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden geniş bir katılım beklediklerini dile getiren Başkan Özcan; “Geçtiğimiz gün muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. Bugün de oda başkanlarımızla buluştuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cevdet Sunay’ın ardından Nazillimizde ilk kez Cumhurbaşkanımızı ağırlayacağız. Sizlerin de heyecanını hissediyorum. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti ile kazanan Nazillimiz olacaktır. Siz kıymetli oda başkanlarımızın aracılığıyla tüm esnaflarımızı Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya ve bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER