Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan Küplere Bindi

Başkan Özcan Küplere Bindi
556
17 Kasım 2022 - 9:55

Nazilli Belediye Başkanı Özcan basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında kendisini suçlayarak istifa eden İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Bingül ve Cihat Öztürk’e ateş püskürdü.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı yönetime müdahale etmekte suçladı. Kürşat Engin Özcan basın mensuplarıyla bir araya gelerek iddiaları sert bir şekilde yalanladı.

“BUGÜNKÜ YAPILAN ÇİRKİN İFTİRA BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın açıklamasında “Ben bugüne kadar hakkımda yapılan bütün iftiralara, söylemlere karşı nezaketle sessiz kaldım. Kimseye bir şey demedim. Hakkımdaki birçok yalana, iftiraya beni ne kadar izlerse üstün partime zarar vermesin diye cevap vermedim. Ancak bugünkü yapılan çirkin iftira artık bardağı taşıran son damla dedim. Çünkü ben sessiz kaldıkça insanlar bu iftiraları gerçek zannediyor.” ifadelerini kullandı.

“PARTİNİN HİÇBİR İŞİNE KARIŞMADIM”

Kürşat Engin Özcan, partinin hiç bir işine karışmadığı sadece kendi fikirlerini beyan ettiğini açıkladı. İstifalarında hiçbir dahili olmadığını sadece fikrim sorulduğunda ikisinin de ilçe başkanlığı yapamayacağını söyledim.

“BORÇLARINIZI ÖDEDİM ARKANIZI TOPLADIM”

Sert açıklamalarına devam eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan “Kendi fiili cinsi, fiziki hovardalıklarının neticesini ben katlanacak değilim. Kendi yaptıkları çirkinliklerin hiçbirisinin de müsebbibi ben değilim. Cezasını da ben ödemek istemiyorum. Ben şimdiye kadar konuşmadım ama illaki de konuştum. Tutacaklar beni. 20 gün önce Kürşat Başkan hiçbir şeye karışmasın diye şikayet ediyorlar. Tamam dedim ben. Hiçbir şeye karışmak tabii. Geçen gün makam da alırlar, gel bu işe karış diye. 20 gün önce Kürşat Başkan kötüydü, her şeye karışıyor diye karışmıyorum. Onunla söylüyorum. Kürşat Başkan oranın parasını öderken karışıyor ya ödeyemedi, su parasını ödeyemedi, kira parasını ödeyemedi. Otobüs gidecek, şu yapılacak, bu yapılacak derken Kürşat başkan oluyor. Her şeye hükmedecek başım. Ben nerede, nereden neyinize karıştım? Borçlarınızı ödedim, arkanızı topladım. Ben bunları hak etmiyorum. Ben sizin ödemediğiniz paraları ödedim, kendi cebimden ödedim. Ankara’ya otobüs kaldırdılar. Onun parasını ben ödedim. Muğla’ya otobüs kaldırdın, onun parasını ben kendi cebimden ödedim. Bunların hepsinin makbuzları duruyor. Salonun parasını ben kendim ödedim. Nazilli tarihinde görülmedik bir kongre yaptık.” ifadelerini kullandı.

“7 BİN 300 LİRA BORCU VARMIŞ PARTİNİN, KENDİ CEBİMİZDEN ÖDEDİK”

Başkan Özcan kendisine yapılan iftiralara oldukça sinirlendi. Partinin 7 bin 300 lira borcu olduğunu kendi cebimizden ödediklerini söyledi. Söylemlerinde şu ifadeleri kullandı. “7 bin 300 lira borcu varmış partinin. Kendi cebimizden ödedik. Ama alem yok. Kürşat Başkan ona karışıyor, yok buna karışıyor, yok tek adam olmak istiyor. Benim tek adam olmakla ilgili hiçbir hevesim olmadı. Tek adamlık zor inanın gerçekten zor. Bir belediye başkanı olarak ben parti yönetirken tek adam olarak gün etmedim.”

“ÇOK İYİ İŞ YAPTINIZDA BEN Mİ ENGEL OLDUM”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın açıklamasında maruz kaldığı iftiralara karşılık parti dağılmasın, arkadaşlar arasında husumet olmasın diye herşeyi yaptığını dile getirdi. Oldukça sinirli olan Başkan Özcan şu ifadeleri kullandı. “Çok iyi iş yaptınız da ben mi engel oldum, çıktınız. Mahalle mahalle dolaştığınız da ben mi engel oldum? Çıktınız partiyi en güzel şekilde temsil ettiniz de ben mi engel oldum? ilçe başkanlığı nasıl yapılıyor biliyorum. Arkadaşlarıma sadece yol gösterici oldum. Açık ve net söyledim. Resmi törenlere katılın. Bakın burada program var. Programların hepsini biz kendilerine attık. O gün Kürşat başkanın düğününe mi gideceğim diyen arkadaşlar bugün sosyal medyadan düğün davetiyesi cenaze takip ediyorlar. Yazıktır, günahtır ya. Ben bu arkadaşlara hiçbir kötülük yapmadım. Hep arkalarını topladım.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER