Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan İYİ Parti lideri ile buluştu

Başkan Özcan İYİ Parti lideri ile buluştu
1.637
03 Aralık 2019 - 16:28
Yerel yönetimler yasa tasarısı ve belediye yatırımlarına ilişkin bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Ankara’ya giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ankara programı kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.

Verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Özcan, “Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tınas ile Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi mecliste makamında ziyaret ettik. Kentimiz adına çok verimli bir toplantı oldu. Sayın Genel Başkanımız Nazillili hemşehrilerimize sevgi, selam ve muhabbetlerini iletti” diye konuştu. Yerel yönetimler yasa tasarısının hayata geçmesiyle Nazilli’de hayata geçirilecek projelerin önünün açılacağını söyleyen Başkan Özcan, “Şu an ülkemizde pek çok belediye hizmet üretmekte zorlanıyor. Geçmiş yıllardan gelen Büyükşehir Yasası ile belediye gelirleri büyük ölçüde azaldı. Söz konusu tasarı ile bu problemin aşılmasını ve ilçe belediyelerinin rahat bir nefes almasını istiyoruz. Nazillimizde kısa zamanda pek çok iyi projeyi hayata geçirdik. Yerel Yönetimler Yasa Tasarısı ile bu projeler artarak devam edecek. Kısa zamanda kemer sıkma politikamızla geçmiş borcun %20’sini ödedik. Önümüzdeki günler etap etap projelerimizi hayata geçireceğimiz bir dönem olacak. Allah’ın izniyle, hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz.” sözlerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER