Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan Hemşireleri Unutmadı

Başkan Özcan Hemşireleri Unutmadı
520
12 Mayıs 2021 - 16:05
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 12 -18 Mayıs Hemşireler Haftasında hemşir ve hemşireleri görev yerlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, 12 -18 Mayıs Hemşireler Haftasında hemşir ve hemşireleri unutmadı. Nazilli Devlet Hastanesi ve Özel Referans Hastanesini ziyaret eden Başkan Özcan hemşire ve hemşirlerin haftalarını kutlayarak hediyelerini takdim etti.

Başkan Özcan, Sağlık sektörünün en önemli mesleklerinden biri olan hemşirenin, toplumun sağlığının korunmasına ve gelişmesine sevgisini katarak yardım eden unsurlardan biri olduğunun altını çizdi. Hemşirelerin,  hastalık durumunda bütüncül bir yaklaşımla hastayı iyileştirmeye yönelik sağlık bakımı veren vazgeçilmez kişiler olduğunu da vurgulayan Özcan; “Fedakârlıklarıyla insanlara umut olan özellikle de 1 yıldır yaşadığımız koronavirüs salgınına karşı kahramanca mücadele eden hemşirelerimiz ve hemşirlerimiz fevkalade önemli bir insanlık görevini yerine getiriyorsunuz. Bu süreçte her zamankinden daha çok emek sarf ettiniz.  Sizlere ihtiyaç olduğunda her an hep hazır bulundunuz.  İnsan sevgisiyle dolu, yoğun çalışma şartlarını gerektiren, özveri ve sabırla yaptığınız kutsal ve onurlu mesleğinizde hepinize başarılar diliyorum. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz gayretle mesleğini icra eden tüm hemşir ve hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER