Nazilli Ayna Gazetesi

BAŞKAN ÖZCAN; “ENKAZDAN UMUT YEŞERTECEĞİZ”

BAŞKAN ÖZCAN; “ENKAZDAN UMUT YEŞERTECEĞİZ”
252
17 Şubat 2023 - 12:52

Nazilli Belediyesi deprem bölgesinde yaraları sarıyor

Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen Nazilli Belediyesi ekipleri, iş makineleri ile enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor.

Ülkemizde 11 ilimizi etkileyen ve büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından Nazilli Belediyesi malzeme desteğinin yanı sıra bölgeye ekip ve ekipman sevk etti.

Depremin ilk gününden bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, kentlerin hızla yeniden kurulması için enkaz kaldırma çalışmalarına destek veriyor.

Bugüne kadar deprem bölgesine 90’ı TIR olmak üzere 200’e yakın araç gönderildiğini kaydeden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “8 iş makinemiz, 2 cenaze aracımız ve 1 çöp kamyonumuz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Hep birlikte yeniden enkazdan umut yeşerteceğiz. Nazilli olarak gıda, kışlık kıyafet, battaniye, su, elektrikli-katalitik- kömür sobası, tıbbi ve medikal malzemeler, yakacak, çadır, uyku tulumu, mobil tuvalet, şarj-aydınlatma-powerbank, 500 top kefen kumaşı, günlük 6 bin kişilik sıcak yemek çıkaran ekip ve ekipman, 50 bin adet polar malzeme, 450 çadır, 70 ton yakacak, bebek bakım ve hijyen gibi binlerce ürünü bölgeye gönderdik. İkinci aşamada deprem bölgesinden Nazillimize gelen misafirlerimizin barınma, yemek, eğitim ve sosyal faaliyetlerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. İnşallah bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER