Nazilli Ayna Gazetesi

Başkan Özcan Avrupa Şampiyonu Burcu’yu Tebrik Etti

Başkan Özcan Avrupa Şampiyonu Burcu’yu Tebrik Etti
560
24 Ağustos 2021 - 11:22
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Polonya’da düzenlenen Yıldızlar U-15 Avrupa Halter Şampiyona’sında şampiyon olan Nazilli Belediyesporlu Burcu İldem Gerçekden’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Polonya’da düzenlenen Yıldızlar U-15 Avrupa Halter Şampiyonası’nda 71 kg’da yarışan Nazilli Belediyespor sporcusu Burcu İldem Gerçekden Avrupa Şampiyonu oldu.

Avrupa Şampiyonu Burcu’yu arayarak tebrik eden Başkan Özcan, büyük bir gurur ve sevinç yaşadığını dile getirdi.

Nazilli’nin adının bu tür başarılarla anılmasının önemine dikkat çeken Başkan Özcan; “Bizlere bu mutluluğu yaşatan Burcu’ya, onu yetiştiren ailesine ve bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen antrenörümüz Meliha Sarıkoca’ya canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler Nazilli Belediyesi olarak onlara her zaman destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Nazilli Belediyesporumuz yalnızca futbolda değil her alanda kıymetli sporcular yetiştirdiğini bir kez daha kanıtlamıştır. İnşallah sporcularımız verdikleri emeğin karşılığını almaya devam edecektir” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER