Nazilli Ayna Gazetesi

‘Başka Nazilli Yok’

‘Başka Nazilli Yok’
1.004
26 Ağustos 2022 - 15:22

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan Eşin Group Nazilli Belediyespor’umuzda taraftar gruplarımızla biraraya geldik.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksinde gerçekleşen ziyarete Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan, Eşin Group Nazilli Belediyespor yönetim kurulu başkanımız Ünal Önal, Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin, Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Alem Gençlik ve Nazilli Meydan taraftar gruplarımız katıldı.

“Şampiyonluk Kupasıyla Fotoğraf Çekilmek Bizlere Nasip Olur”

Eşin Group Nazilli Belediyesporumuz için 2022- 2023 sezonunda nelerin yapılabileceği ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Nazilli Belediye ve Kulüp Onursal Başkanımız Kürşat Engin Özcan yaptığı konuşmasında yeni sezon hazırlıklarını devam eden ve 28 Ağustos Pazar günü Nazilli şehir stadında oynanacak olan sezonon ilk maçı Afjet Afyonspor maçına tüm Nazillili sporseverleri davet etti. Başkan Özcan: “Başta Kulüp Yönetim Kurulu Başkanımız Ünal Önal ve ekibine, Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rıdvan Eşin’e yapmış oldukları destek ve özverili işlerinden dolayı teşekkür ederim. Bugün burada siz değerli taraftarlarımız ile bir araya gelmek bizleri daha da güçlü kılmıştır. İnşallah da sezon sonu kulübümüzün tarihine geçecek şampiyonluk kupası ile fotoğraf çekilmek bizlere nasip olur” dedi.

“Sizler Bu Takımın Asıl Sahiplerisiniz”

Nazilli taraftarı ile tanışmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Eşin Group Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Eşin de; “Futbolda inişli çıkışlı dönemler olabilir. Başarı ile sevineceğiz, mağlubiyet ile üzüleceğiz. Ama her şeyden bir ders çıkarmalıyız. Sizler bu takımın asıl sahiplerisiniz. Sizlerin vermiş olduğu bu destek ile takımımızı en iyi yerlerde tutmak hepimize nasip olur inşallah. Uzun yıllardır bu takıma siyah-beyazlı renklere gönül vermiş, yağmur çamur demeden sevdası uğruna birçok şeyden vazgeçmiş, tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek bizler için gururdur, onurdur. İnşallah el ele vererek daha güzel günlere daha nice başarılara imza atacağız. Bugün burada bizlerle olan Alem Gençlik ve Nazilli Meydan taraftar gruplarımız değerli temsilcilerine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“TRİBÜNDE 12. ADAMIN GÜCÜNÜ GÖRÜYORUZ”
Nazilli Belediyespor taraftarının her zaman yanında olduğunu ve bunu her ortamda hissettiğini söyleyen Kulüp Başkanımız Ünal Önal ise: “Nazilli taraftarımız biz göreve geldiğimiz günden bu yana her ortamda bizlere gereken değeri göstermiş ve takımlarına gereken desteği sağlamaktadır. Bizler de onların tribünde 12. adam olarak takımı en iyi şekilde desteklemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizler bu yıl kombine satışlarında rekor kırıyorsak bunu taraftarımızın ilgisi ve takıma olan güveniyle sağlıyoruz. Bizlere güvenen, takımına inanan ve sevdası için yollara düşen siz taraftar gruplarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı geçtiğimiz yıllarda aramızdan ayrılan Kel Ali lakaplı taraftar temsilcisi Ali Çuvak için okunan Fatiha ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER