Nazilli Ayna Gazetesi

BAKAN ALBAYRAK GENÇLERLE BULUŞTU

BAKAN ALBAYRAK GENÇLERLE BULUŞTU
504
16 Mart 2019 - 18:09

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Aydın’da Ak Partili gençlerle bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Aydın’da Ak Parti Gençlik Kolları Teşkilatları ve genç üyeleriyle Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde buluştu. Gençlik Bulaşması adlı program kapsamında gençlerle sohbet eden Albayrak, gençlerin sorunlarını dinledi.

Soru cevap şeklinde geçen panelde Albayrak gençlerle yakından ilgilendi. Gençliğin önemine de değinen Albayrak, sözü daha çok gençlere bıraktı. Gençlerden gelen soruları detaylı bir şekilde cevaplandırmaya özen gösteren Albayrak panelden sonra gençlerle fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi.

Toplantıya AK Parti Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Metin Yavuz, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Burak Aykut ve gençler katıldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER