Nazilli Ayna Gazetesi

Aydın-Denizli Otoyolu 2023’e Hazırlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolu 2023’e Hazırlanıyor.
1.001
10 Ekim 2022 - 15:41

AK Parti Aydın Milletvekili Metin YAVUZ sosyal medyada paylaştığı videoda Aydın-Denizli otoyolunun son halini gösterdi.

Aydın-Denizli Otoyolunda çalışmalar hızla devam ediyor. Ege Bölgesinin en önemli otoyol projesi olan Aydın-Denizli Otoyolu, İzmir-Antalya arasındaki mesafeyi 3 saate indirmesi hedefleniyor.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi 140 km otoyol, 23 km bağlantı yolu olmak üzere toplam 163 km uzunluğundadır. Özellikle Akdeniz Bölgesine gelen turistlerin Ege Bölgesine ulaşımını daha da kolaylaştıracaktır. Otoyol Projesi Aydın ve Denizli gibi kent merkezlerinin birbirine bağlanmasının yanı sıra Pamukkale ve Efes Antik Kenti gibi önemli turizm merkezlerine de ulaşımı kolaylaştıracaktır. Aydın-Denizli Otoyolu ile turizm, tarım ve ticaret bölgelerine daha rahat ve konforlu ulaşım hedefleniyor. 2023 yılında tamamlanması hedeflenen projenin Ege ve Akdeniz turizmini güçlendirmesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER