Nazilli Ayna Gazetesi

Atça’da Feci Kaza; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Atça’da Feci Kaza; 1 Kişi Hayatını Kaybetti
9.397
30 Nisan 2020 - 19:58
Aydın-Denizli karayolunda meydana gelen trafik kazasında Sergül Kaya hayatını kaybetti.

Kaza Aydın-Denizli karayolu üzerinde Atça ile Nazilli arasında saat 19.15 sıralarında meydana geldi. 35 AKP 874 plakalı otomobiliyle Nazilli’ye doğru seyir halinde olan Sergül Kaya, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen Mutlu D. idaresindeki 09 ADJ 14 plakalı araçla çarpışan Sergül Kaya olay yerinde hayatını kaybetti.
Çevrede vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan Mutlu D. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası Denizli-Aydın Karayolu Aydın istikametine bir süre trafiğe kapatıldı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER