Nazilli Ayna Gazetesi

Asgari Ücrette İlk Toplantı Çarşamba Günü

Asgari Ücrette İlk Toplantı Çarşamba Günü
1.222
05 Aralık 2022 - 14:17

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret görüşmeleri başlıyor. İlk toplantı 7 Aralık, ikinci toplantı ise 14 Aralık’ta yapılacak.

7 milyondan fazla çalışanın gözü kulağı asgari ücret açıklamasında oluyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantı 7 Aralık, ikinci ise 14 Aralıkta olacak. Asgari ücret toplantısı Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda gerçekleşecek. Görüşmelerin ardından yeni asgari ücret tutarı belli olacak.

Toplantıda işçi ve işveren tarafları talep ve tekliflerini iletecek. Asgari Ücret Tespit Komisyonunda işçi, işveren ve hükumetten 5’er temsilci yer alacak. Her yıl olduğu gibi işçi kısmını Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, işveren kısmını ise Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu temsil edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER