Nazilli Ayna Gazetesi

ARSLANLISPOR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ARSLANLISPOR’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
831
17 Nisan 2019 - 19:52

Arslanlıspor Yönetim kurulu, Millet ittifakı İyi Parti Nazilli Belediye Başkan adayı olarak seçimi kazanan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bulunan Arslanlıspor Kulübü yöneticileri ve kulüp başkan Hakan Tekeoğlu, görevine başlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, yeni görevinde muvaffakiyet dilediler.

Arslanlıspor Kulüp Başkanı Hakan Tekeoğlu, başarı dileklerinin ardından amatör sporun zorluklarından söz ederek, Nazilli’deki tüm amatör spor kulüpleri adına Şubat ayında “Amatör Spor Kulüplerine Yardım Edilmesi” maddesinin meclisten geçtiğini, kulüp başkanlarının kendisini sözcü seçtiğini, bu yardımın hala kulüplere yapılmadığını dile getirdi.

Tekeoğlu’nun “Amatör Kulüplere Yardım Yapacak mısınız?” sorusu üzerine Özcan’ın konuyu meclisten geçtiğini şimdi öğrendiğini, bu konu hakkında kulüplere mutlaka ödeme yapılacağını, fakat öncelikli olarak borçlu bir belediye devraldıklarını ve icraya düşen borçların öncelikli ödenmesi gerektiğini söyleyerek, amatör spor kulüplerine yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüş ve paylaşım içinde olduklarını, amatör spor kulüplerine Büyükşehir Belediyesi olarak yardım yapılacağının da bilgisini verdi.

Ziyaret sonrasında Nazilli Belediye Başkanına yönetim kurulu olarak, arkasında Kürşat Engin Özcan yazılı Arslanlıspor forması hediye ettiler. Hediye edilen formayı takdim eden kulüp başkanı Hakan Tekeoğlu amatör spora yapacakları katkıdan emin olduklarını, kendisine şimdiden teşekkür ettiklerini belirtti.

Arslanlıspor Yönetim Kurulu, Seçimlerden önce Arslanlıspor Yönetimi, Belediye Başkan Adaylığında Kürşat Engin Özcan’a bir ziyaretti bulunmuş, bu ziyaret esnasında Atatürk portreli bir forma hediye etmişti. Hediye edilen bu formanın kendisine uğur getirdiğini ziyarette dile getiren Özcan, “Seçimlerden önce adaylığımda bana hediye etmiş olduğunuz forma çok uğurlu geldi. Bu nedenle şahsınıza yönetim kurulunuzun önünde teşekkür ediyorum.”diyerek Tekeoğlu’na teşekkür etti.

YENİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARINA HAYIRLI OLSUN DİLEDİLER

Arslanlıspor camiası olarak Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen halen Pamukspor Kulüp Başkanlığını da yapan Kadir Mutlu ve Mert Öreroğlu’nu ziyaret ettiler.

Öncelikli olarak Kadir Mutlu’yu ziyaret eden yönetim kurulu, kendisine atkı takdim ederek yeni görevinde başarı dilediler. Amatör sporun zorluklarını bilen biri olarak ileri ki günlerde amatör kulüpleri bir araya getireceklerini ifade etti. Yönetim kuruluna bu ziyaret için teşekkür eden Mutlu, önümüzdeki sezon için Arslanlıspor Kulubüne başarılar diledi.

Bir diğer belediye başkan yardımcılığına getirilen Mert Öreroğlu’nu ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri, ziyaret esnasında Öreroğlu’na atkı hediye ederek görevinde başarılar diledi. Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Öreroğlu, Arslanlıspor’a başarı dileklerini iletti.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER