Nazilli Ayna Gazetesi

ARSLANLISPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

ARSLANLISPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR
898
08 Temmuz 2019 - 13:00

Gölmak Demir & Vinç Arslanlıspor sezona erken başlamak için hem içi hem dış transferde hız kesmiyor.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör kümede iddialı bir kadro kurmalarına karşın Süper Amatör lige çıkmayı kıl payı kaçıran Gölmak Demir & Vinç Arslanlıspor bu sezonda iddialı bir kadro kuruyor. Sezona ilk olarak isim sponsoru Gölmak Demir & Vinç ile sponsorluk anlaşması yaparak başlayan Arslanlıspor dış transferde ilk olarak Pamukörenspor’un tecrübeli santraforu Burak Can Öner ile anlaştı.

İç transferde boş durmayan Arslanlar Ahmet Elibol, Mustafa Yılmaz, Yunus Şahin ve Kağan Turgut Şahin ile el sıkıştı. Çalışmalarına hızla devam eden Arslanlıspor dış transferde elini çabuk tutmaya devam etti. Stoper bölgesi için Sandıklıspor’dan Mehmet Ali Çiftçi, orta alan için Feslekspor’dan Galip Emere, Gol bölgesi için Orhangazi Belediyespor’dan genç santrafor Göksal Yiğit, orta alan için Kuyucakspor’dan Furkan Akan ve son olarak İsabeyli Şırlanspor’dan genç file bekçisi Gökey Deniz Sabuncuoğlu ile anlaştı.

Birçok oyuncu ile temas halinde olduklarını dile getiren Arslanlıspor Kulübü Başkanı Hakan Tekeoğlu, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Birçok oyuncuyla iletişim halindeyiz, ön anlaşma yaptıklarımız var. Biz yönetime geldiğimizden bu yana hep şampiyonluk için çalıştık, yine şampiyonluk için çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan ülkenin içinde bulunduğu dar boğazdan dert yanan Tekeoğlu “Bu kriz döneminde imkanlar dahilinde elimizden geldiğince en iyi kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Ama bizimde gücümüz bir yere kadar yetiyor. Amatör kulüplere neredeyse kimse destek vermiyor. Büyük topçuların hepsi buralardan yetişiyor, amatör kulüpler daha çok desteklenmeli.” dedi.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER