Nazilli Ayna Gazetesi

ARSLANLISPOR KUPAYI HAVAYA KALDIRDI

ARSLANLISPOR KUPAYI HAVAYA KALDIRDI
501
23 Ocak 2023 - 10:05

Aydın 1. Amatör 1. Grupta yer alan Esnafgücü Arslanlıspor şampiyonluk mücadelesinde, kırmızı kartların havada uçuştuğu maçta kendi sahasında Kurtuluşspor’a 1-1 beraber kalmasına rağmen bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Maça iyi başlayan taraf Arslanlıspor oldu. Etkili oyunuyla rakip kaleye baskı uygulayan yeşil beyazlı ekip aradığı golü Hüseyin Kocaman’dan buldu. İki tarafından da karşılıklı atakları sonuç vermeyince soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda sahada sert oyun vardı.

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Kurtuluşspor oyuncusu, rakibini sert faulle durdurunca saha birden karıştı. Olayı uzaktan gözlemleyen hakem 3 kişiyi oyundan attı. Kırmızı kart gören Kurtuluşspor’un oyuncusu ve yanına gelen 4 numaralı oyuncu saha dışına çıkarken Arslanlıspor taraftarını kışkırtacak eylem ve sözlerde bulundu. Kurtuluşspor teknik direktörü ise itirazdan dolayı oyundan atıldı.

Kurtuluşspor aradığı golü sağdan etkili atak geliştirerek bularak durumu 1-1’e getirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Arslanlıspor şampiyonluğunu ilan etti.

MAÇ SONRASI BÜYÜK COŞKU

Şampiyonluğunu ilan eden Arslanlıspor, şampiyonluk sevincini taraftarlarla kutladı. Büyük sevinç yaşayan taraftar ve futbolcular madalya merasimi sonra kupayı havaya kaldırdı. Şampiyonluk kutlaması Arslanlı Mahallesinde de devam etti. Mahalle sakinleri, futbolcular ve yönetim kurulu şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER