Nazilli Ayna Gazetesi

ARSLANLISPOR BAŞKANI TEKEOĞLU “AMATÖR FUTBOL DESTEKLENMELİ”

ARSLANLISPOR BAŞKANI TEKEOĞLU “AMATÖR FUTBOL DESTEKLENMELİ”
1.197
21 Ağustos 2019 - 15:36

Amatör liglerin başlamasına az bir süre kala liglere katılacak kulüpler katılım paylarını yatırarak vize yaptırmaya başladığı şu günlerde Arslanlıspor Kulübü kulübe sahip çıkılmadığından yakındı.

Karacasu Belediyesinin tertiplediği bu yıl yapılacak olan festivalin stand ücretlerinin Karacasuspor’a verileceğinin haberini taktirle karşıladığını söyleyen Hakan Tekeoğlu, amatör kulüplere sahip çıkan herkesin yanında olduklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaptıkları işin parayla pulla yapılmayacağını dile getiren Tekeoğlu, gönülden gelen bir iş olduğunu gecesinden, gündüzünden, tatilinden, maddi manevi herşeyinden fedakarlık yaptıklarını söyledi.

Nazilli’yi amatörde temsil eden bir mahalle takımı olduklarını, 15 yıldır kapalı olan kulübü 5 yıl önce tekrar aktif ederek Arslanlı ve Nazilli’nin adını her yere duyurduklarını dile getiren Tekeoğlu, böyle giderse severek yaptığı başkanlığı bırakmak zorunda kalacağını söyledi.

Gölmak Demir & Vinç tarafından desteklenen Arslanlıspor kulübünün tek firma ile sadece lisans ücretlerini karşılayabileceğini dile getiren başkan Tekeoğlu, iddialı bir takım için bu desteğin yeterli olmadığını söyledi.

Gerek belediyelerden gerekse  Arslanlı’daki işletmelerden destek beklediklerini ifade eden kulüp başkanı böyle giderse amatör kulüplerin bir bir kapanacağını dile getirdi.

Hakan Tekeoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Amatör futbol bitiyor sayın büyükler. Bu takımı buraya çıkartmak için ömrümüzü harcadık. Belediyelerimizden tutun da özel sektördeki firma ve işletmelerden bir kuruş yardım görememek içler acısı bir durum. Biz ömrümüzü verdik ama tükendik artık. Yeter demenin zamanı geldi. Birkaç kişi ile sadece GÖLMAK Demir & Vinç tarafından destek gören, başka hiçbir özel firma ve kamunun destek vermediği ama asıl desteklenmesi gereken amatör kulüplerimize sahip çıkmazsanız hepsi bir bir kapanmaya mahkum olmaya devam edecektir. Bu sene hakkın rahmetine kavuşan Murat Sarıoğlu kaptanımız için lige gireceğiz. Bu sene onun adını yaşatacağız yönetim olarak. Bu yıl da bu gönül işini yaparız seneye bizde kapatır geçeriz. Maddi manevi herşeyimizi verdik ama demek ki biz bu işi iyi yapamıyormuşuz!” diyerek sözlerini noktaladı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER