Nazilli Ayna Gazetesi

Arslanlı’da Silahlar Patladı; 1 Ölü 1 Yaralı

Arslanlı’da Silahlar Patladı; 1 Ölü 1 Yaralı
5.411
24 Ağustos 2020 - 0:50
Nazilli’ye bağlı Arslanlı Mahallesinde meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

Olay, Nazilli’ye bağlı Arslanlı mahallesi meydanında bulunan bir kahvede saat 23.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aralarında daha önceden husumet olan kişiler kahvede oturdukları sırada tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada araya girmeye çalışan Hasan Kuruoğlu karnından ve taraflardan biri olduğu iddia edilen Y. B. kolundan yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Durumunun kritik olduğu ögrenilen Hasan Kuruoğlu ambulansla Nazilli devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasan Kuruoğlu kurtarılamadı. Y.B.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken Polis ekipleri olayın faili olan ve olay yerinden kaçan A. E.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

KAVGANIN ARDINDAN KAN DAVASI ÇIKTI

Yaşanan kavganın sebebinin kan davası olduğu öğrenildi. 2009 yılında düğünde çıkan bir tartışmadan dolayı Muzaffer B.’yi 9 el ateş ederek öldürülen A.E. cezaevine girdi. Pandemi dolayısıyla izne çıkan A.E. kahvede oturduğu sırada Muzaffer B.’nin yakınları kahveye gelerek A. E. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın büyümesi sonucu taraflar yanlarında bulunan silahlara sarılınca 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER