Nazilli Ayna Gazetesi

Antikaseverler Nazilli’de Buluştu

Antikaseverler Nazilli’de Buluştu
796
18 Ocak 2022 - 17:55
Nazilli’de antika mezatı, Belediye Nikah Salonu’nda yoğun bir katımla gerçekleştirildi.

Nazilli Antika Sevenler Derneği Başkanı Murat Şimşek ile Nazilli Esnafgücü Arslanlı Spor Kulübü Başkanı Meltem Tuğral arasında imzalanan protokol ile kulüp yararına antika mezatı, Nazilli Belediye Nikah Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

‘DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER’

Mezat başlamadan önce açılış konuşmasında bulunan Nazilli Esnafgücü Arslanlı Spor Kulübü Başkanı Meltem Tuğral, kendilerine bu gecede destek veren herkese teşekkür etti. Başkan Tuğral, “Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği olarak hayatın her anlamında ve her yerinde olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik. Amatör sporun sorunlarını biliyoruz. Biz bu sorunlara dışarıdan değil içeriden bizzat içinde olarak destek vermek istedik. Biz de amatör futbolun sorunlarını gündeme getirebilmek ve çözülmesini sağlamak için Aslanlı Spor Kulübü ile yola çıktık. Murat başkanım da amatör spora destek olabileceklerini ifade edince böyle bir etkinlik fikri oluştu. Amacımız amatör sporu desteklemek ve bu yolla gençlerimize, şehrimize sahip çıkmak, farkındalık yaratmak. Burada sizlerle derneğimize, takımımıza destek olmanız için toplandık. Hepiniz hoş geldiniz” dedi. Başkan Tuğral’ın konuşmasının ardından müzayede, Arslanlıspor Kulübü futbolcuların imzalarının bulunduğu forma ile başladı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER