Nazilli Ayna Gazetesi

ANALİG Açılışı Nazilli’de Gerçekleştirildi

ANALİG Açılışı Nazilli’de Gerçekleştirildi
1.209
28 Mart 2022 - 13:59
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021- 2022 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Grup Müsabakaları, 10 ayrı ilden 19 takımın katılımıyla Nazilli’de açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2021-2022 sezonu Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Grup Müsabakaları, 10 ayrı ilden 19 takımın katılımıyla Nazilli kapalı spor salonunda açılış seremonisi gerçekleştirildi. Açılışa Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Gençlik ve Spor Nazilli İlçe Müdürü Güven Eker, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Hamide Ercan, Aydın Şube Müdürü Oktay Bak, Nazilli Gençlik Merkezi Müdürü Baycan Taşdemir katıldı.

‘TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR’

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müsabakalara katılacak illerin ve grupların tanıtılmasıyla devam eden açılışta açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Nazilli İlçe Müdürü Güven Eker, takımlara başarılar diledi. Eker,” ANALİG müsabakalarının basketbol açılış seremonisi Nazilli Kapalı Spor salonumuz da gerçekleştirildi. Kız grubumuz 9 takımdan, erkek grupları 10 takımdan oluşuyor. Kız gruplarımız Nazilli Kapalı spor salonunda, erkek grupları ise Kuyucak spor salonunda oynayacaklar. Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok mutluyuz. Bütün takımlarımıza hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz. Nazilli ve Kuyucak’ta yapılan finallerde çıkan gruplarımız ise Türkiye şampiyonalarına girmeye hak kazanacaklar” şeklinde konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER