Nazilli Ayna Gazetesi

ANADOLU LİSESİNDEN YEŞİL İTTİFAK PROJESİ

ANADOLU LİSESİNDEN YEŞİL İTTİFAK PROJESİ
607
25 Nisan 2019 - 12:15

Nazilli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Tuncay Güçlü hazırladığı proje ile öğrencilerini yurt dışı gezilerine götürüyor.

Nazilli Anadolu Lisesi Bilim Fuarında Ayna Gazetesine konuşan okulun İngilizce Öğretmeni Tuncay Güçlü proje hakkında bilgi verdi. Projenin toplam 5 ortaklı ve iki yıl süreceğini belirten Güçlü, “ Bu bizim 3. Avrupa projemiz, biz bu projeler sayesinde toplam 80 öğrencimizi yurtdışı gezi ve proje toplantılarındaki etkinliklere götürüp getirmiş olacağız.” İfadelerini kullandı.

Bu büyüklükteki projeler ile Hem Nazilli’nin hem de Nazilli Anadolu Lisesinin prestijini arttırdıklarını belirten Güçlü “ Hem okulumuz adına farkındalığımızı arttırmayı hem de projede yer alan öğrencilerimize projeler içinde aktif çalışma imkanı sağladığımız için geleceğe daha iyi bakabilmeleri ve sorumluluk sahibi kişiler olmalarını hedefliyoruz. Yaptığımız çalışmalar ekip ruhuyla çalışmayı ve farklı kültürlerden insanlarla iletişim kurmalarını sağlıyor.” dedi.

Türkiye’de gerçekleşen ilk buluşmadan da bahseden Güçlü “ Okulumuza gelen ekipler ayrılmak istemediler. Ayrılırken de gözyaşlarını tutamadılar. Bu da bizim onları en iyi şekilde misafir ettiğimizi gösterir.” diye konuştu. Ayrıca böyle projelerin lise öğrencileri için üniversiteye gittiklerinde çok faydasının olacağını belirten Güçlü, “Diğer okullar da bu tür projeler yapsınlar. Çünkü böyle projeler hem yabancı dilin hem de dostluk ve kardeşlik duygularının dünyada gelişmesini sağlıyor.” İfadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER