Nazilli Ayna Gazetesi

AMATÖR LİGLERDE FLAŞ GELİŞME

AMATÖR LİGLERDE FLAŞ GELİŞME
1.053
25 Haziran 2020 - 13:43
2. Amatör kalkıyor, bütün takımlar 1. Amatör Küme de mücadele edecekler.

Aydın’da Amatör kulüpleri yakından ilgilendiren flaş bir gelişme yaşandı. Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun girişimleri ile geçtiğimiz yıl 2. Amatör kümede mücadele eden bütün takımlar bu yıl alınan karar doğrultusunda 1. Amatör kümede mücadele edecek.

Alınan kararın ardından Ayna Gazetesine konuşan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, “2. Amatör küme takımlarının çoğu yatırım yaptı, emek sarf etti. Kimi takımlar 2 maç oynadı, kimi takım 4 maç oynadı. Kimin şampiyon olacağı belli değil. Çünkü geride 7-8 maç daha vardı. Sıralamada 2. ve 3. Olan takımlarımızın da şampiyonluk şansları vardı. Biz kulüplerimizin bu emekleri bir kenara atılmasın diye İl Tertip Kurulu olarak önümüzde yıl 2. Amatör kümenin kaldırılması ve bu kümede bulunan bütün takımların 1. Amatör kümede mücadele etmesi konusunda tavsiye karar aldık. Bu kararımızı Türkiye Amatör İşler Kuruluna gönderdik. Kurulda bizim tavsiye kararımızı aynen onayladı. Bu karar doğrultusunda ligler başlamadan çekilen ve ihraç edilen takımlar hariç toplam 23 takım olmak üzere 1. Amatör kümede mücadele edecekler. Ben bu kararın takımlarımızın emekleri göz ardı edilmeden doğru bir karar olduğuna inanıyorum. 2. Amatör kümede bulunan bütün takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER