Nazilli Ayna Gazetesi

ALTINTAŞ’TA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

ALTINTAŞ’TA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI
734
06 Haziran 2021 - 11:11
Altıntaş Mahallesi’nde 7 adayın yarıştığı muhtarlık seçimleri başladı.

Nazilli Altıntaş Mahallesi’nde görevden alınan Şükrü Ustaoğlu’nun yerine gelecek ismi belirlemek için yapılacak seçim saat 09.00 itibari ile başladı. Mahalle sakinleri, seçimde 7 aday arasından yeni muhtarını belirleyecek.

Yaklaşık 2 aylık propaganda sürecinin ardından adaylar son hazırlıklarını yapıp sonucu beklemeye başladı. Ustaoğlu’nun yerine atanan mevcut muhtar Ahmet Ertemiz, Meltem Tuğral,  Gülşen Tunar, Bahar Beşer, Cenk Tunç, Asil Soy ve Şener Zorlu vatandaşa hizmet verebilmek için sandıkta birbiriyle yarışacak. 2 bin 126 seçmenin bulunduğu mahalledeki oy kullanma işlemleri Ahmet Yesevi İlkokulu’nda 8 sandıkta gerçekleştiriliyor.
2018 Genel Seçimleri’nde 2 bin 132 seçmenin bulunduğu Altıntaş Mahallesi’nde seçime 1685 kişi katılım sağladı. 2019 Yerel Seçimi’nde ise 2 bin 300 seçmenden 1852’si sandığa gitmişti.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER