Nazilli Ayna Gazetesi

Altıntaş’ın Yeni Muhtarı Bahar Beşer Oldu

Altıntaş’ın Yeni Muhtarı Bahar Beşer Oldu
1.847
06 Haziran 2021 - 19:51
Nazilli’deki Altıntaş Mahallesi’nde mevcut muhtarın görevden alınmasının ardından yapılan seçimlerde kesin olamayan sonuçlara göre Bahar Beşer, 376 oyla muhtar seçildi.

Nazilli’ye bağlı Altıntaş Mahallesi’nde önceki muhtarın görevden alınmasının ardından vekaleten yürütülen muhtarlık için seçim yapıldı. Seçimler için mahalle sakinleri 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ahmet Yesevi İlkokulu’nda sandık başına gitti. 8 ayrı sandıkta yapılan oylamada kesin olmayan sonuçlara göre Bahar Beşer aldığı 376 oyla muhtar seçildi. Beşer, ilçenin ikinci kadın muhtarı olmayı başardı. Seçimi kazanmasının ardından ilk açıklamasını yapan Beşer, “Çok güzel bir duygu. 3 ay boyunca çok ciddi çalıştık. Hak ettiğimi düşünüyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. İnsanlara dokundum, girmedik ev, sıkılmadık el bırakmadım. İnşallah güzel bir görev beni bekliyor. Layıkıyla yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Ayrıca Ahmet Ertemiz 161, Meltem Tuğral 114, Şener Zorlu 105, Asil Soy 103, Cenk Tunç 80 ve Gülşen Tunar 27 oy aldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER