Nazilli Ayna Gazetesi

Alkol Şişede Durduğu Gibi Durmadı

Alkol Şişede Durduğu Gibi Durmadı
2.260
14 Mayıs 2021 - 23:06
Nazilli’de Karaçay Mahallesi 309 sokakta bulunan bir evde alkol alan kişiler arasında kavga çıktı. 4 kişi hastanelik oldu.

Olay, Karaçay Mahallesi 309 sokakta bulunan bir apartmanda saat 22:15 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre; Fatih E., kıza arkadaşının evine misafirliğe geldi. Fatih E. kız arkadaşı, babası ve kız kardeşleriyle birlikte oturup alkol almaya başladı. Alkolünde etkisiyle kendinden geçen şahıslar tartışmaya başladı. Kız arkadaşı, Fatih E.’nin kafasında bardak kırınıca kavganın fitili ateşlendi. Gözü dönen Fatih E., kız arkadaşı, babası ve kız kardeşlerini darp etmeye başladı. Kavga kısa sürede sokağa taştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, tarafları biber gazı kullanarak ayırdı. Başından yaralanan Fatih E., güçlükle yatıştırılarak ambulansa bindirildi. Baygınlık geçiren Fatih E.’nin kız arkadaşının babası, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alınırken polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

(Haber-Foto:Abdülkadir Gökçe, Video: Nazilli Anlık)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER