Nazilli Ayna Gazetesi

Alıcık; “Hareketin kalesi Nazilli olacak”

Alıcık; “Hareketin kalesi Nazilli olacak”
746
29 Ocak 2019 - 10:18

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yeşil Mahalle’de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde, “ ‘Milli beka’ diyerek çıktığımız bu yolda, 31 Mart Pazar akşamı aldığımız sonuç, üretken ve lider ülke Türkiye’nin geleceğinin teminatı olacaktır” diye konuştu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle’deki esnafları ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’nın uç beyleri olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Alıcık, “İki dönemdir belediye başkanlığını kazanıyoruz. Her fırsatta halkımızla kucaklaşmaya çalışıyor, gittiğimiz her yerde sevgiyle karşılanıyoruz. Aydın merkezle birlikte 17 ilçesinde güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Allah’ın izniyle Nazilli hareketin kalesi olacak” diye konuştu.

Genç yaşlı, kadın erkek demeden 7’den 70’e herkesi dinlediklerini ve Cumhur İttifakı’nın önemini anlattıklarını söyleyen Alıcık, “‘Milli beka’ diyerek çıktığımız bu yolda, 31 Mart Pazar akşamı aldığımız sonuç, üretken ve lider ülke Türkiye’nin geleceğinin teminatı olacaktır. Çalışmalarımız ve tüm gayretimiz yaratılmışların en güzeli olan insan içindir. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla çıktığımız bu yolda, arkamızda Nazilli halkının olduğunu bilmek yaşadığımız tüm zorluklarda en büyük güç kaynağımız olmuştur. Bu zorlu sınavda yine halkımızla birlikte en güzel neticeyi alacağız” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER