Nazilli Ayna Gazetesi

TARAFTARLARDAN NAZ-NAZ’A MORAL BASKINI

TARAFTARLARDAN NAZ-NAZ’A MORAL BASKINI
639
02 Nisan 2019 - 20:59

Nazilli Belediyesporlu taraftarlar  Yıldırım Demirören Tesislerindeki futbolculara moral baskını yaptı.

Yarın evinde Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor bugün gerçekleşen son ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı. Maç saatine kadar dinlenecek olan futbolcular akşam saatlerinde beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Şehirlerinin takımına gönül vermiş  yaklaşık 50 taraftar, meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde futbolculara yarın ki önemli maç öncesi moral vermek için tesislere baskın yaptı. Futbolculardan galibiyet sözü aldı.

“Ayırmadık sizleri öz kardeşimizden” ve “O kupa gelecek Kel Aly’ye gidecek” tezahüratları ile tesisleri inleten taraftar, futbolculara inandıklarını gösterdi.

“KUPAYI İNŞALLAH ALİ ABİMİZE GÖTÜRECEĞİZ”

Nazilli Belediyespor kaptanı Zafer Özden desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür ederken, “ Bu sezon bir yola çıktık. Bizi üzen olaylar yaşadık, sizlerin desteğiyle yarın ki maçta galip gelerek sezon sonu kupayı inşallah Ali abimize götüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

GOZ İBO TRİBÜNLERE GERİ DÖNÜYOR

Yapılan organizasyonda Nazilli Tribünlerinde Goz İbo olarak bilinen İbrahim Tuncel’in de bulunması futbolculara ekstra motivasyon oldu. Ayrıca Goz İbo’nun yarın maçı tribünden takip edeceği öğrenildi.

Organizasyon taraftarlarla futbolcuların fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER