Nazilli Ayna Gazetesi

AKSU İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPTI

AKSU İSTEDİ BÜYÜKŞEHİR YAPTI
559
20 Şubat 2019 - 7:59

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aksu Mahallesi’ndeki temizlik sorununu ortadan kaldırdı. Büyükşehir ekiplerinin yoğun çalışması sonucu mahalle tertemiz hale geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli ilçesine bağlı Aksu Mahallesi’nde vatandaşların temizlik talebini yerine getirdi. Mahalle merkezinden geçen derenin içinde ve çevresinde bulunan çöpler, Büyükşehir belediyesine bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından temizlendi. Gelişi güzel atılan çöplerin hem çevre kirliliği hem de kötü görüntü oluşturduğunu gözlemleyen ekipler, arazöz, vidanjör ve vakumlu süpürme aracı yardımıyla temizlik çalışması yaptı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin de katıldığı çalışma sonucu Aksu Mahallesi tertemiz bir görünüme kavuştu.

MUHTAR ÇIRACI  “BÜYÜKŞEHİRDEN ÇOK MEMNUNUM”

Aksu Muhtarı Muzaffer Çıracı, mahallede yapılan temizlik çalışması nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çöplerin dere yatağına atılmaması konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını rica eden Çıracı, “Aksu Mahallesi olarak bugüne kadar Büyükşehir belediyesinin birçok hizmetini gördük. Bugün de Park Bahçeler ve Çevre Koruma ekipleri gelerek mahallemde güzel bir çalışma yaptı. Yol kenarındaki yabani otlar biçildi, ağaçlarımız budandı. Yollarımız süpürüldü ve yıkandı. Dere yatağımız çok kötü haldeydi. Ekipler orayı da temizledi. Daha ne isteyeyim. Allah bin kere razı olsun. Büyükşehirden çok memnunum. Özlem hanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER